Portfolio

 

Login ScreenLibrary [website][code]

с Теодора Линчева

“Училищна библиотека” е приложна програма, осигуряваща всички възможни дейности, свързани с поддържането, обслужването и работа с читатели, добавяне/бракуване на книги, позволява поставянето им в различни категории, сортиране по език и автор за най-лесна работа в една малка/училищна библиотека. Предоставя различни справки, свързани с книги или читатели.

 

AliensKillerAliensKiller [download][code]

с Георги Георгиев, Златина Плачкова и Боби Колев

Конзолна игра, подобна на Space Invaders (или Chicken Invaders за по-младите), прост дизайн и геймплей – трябва да убиеш извънземните, които от своя страна също те атакуват. Засича времето, за което ще успееш да убиеш всички извънземни.

 

silent2SilentFMI [website][code]

с Георги Гайдаров, Николай Стойков, Мария Паскова и Невена Власева

Уебсайт и приложение за андроид, което спира звука на телефона по даден график. Графика се задава през уебсайта, чрез задаване на правила, които може да са ежедневни, ежеседмични, ежемесечни или самостоятелни.

 

seriesSeriesHub [Windows Store][code]

с Никола Николов

Приложение за Windows 8, което ви помага да следите сериалите, които гледате, казва ви кога излизат новите епизоди и ви препоръчва нови сериали, подобни на тези, които гледате. Синхронизира се с trakt.tv, за да можете да следите сериалите си на всичките си устройства.

 

occupie2Occupie [website][code]

с Никола Димитров, Димитрина Златкова, Николай Стойков, Мария Паскова и Веселин Генадиев

Система за връзка между работодателите и студентите от Факултета по математика и информатика на СУ. Освен основните услуги, които предлагат сайтовете за търсене на работа като търсене и филтриране на обявите, разглеждане на профилите на работодателите, студентите също имат профили, които частично се попълват от студентската ни система СУСИ и позволява на студентите да покажат реалните си оценки по всички курсове, които са взели. Останалата част от профила е едно своеобразно CV, в което се попълват технологиите, които студента знае, може да покаже проекти, по които е работил и т.н.

 

screenshot_09302013_014024SofiaTransport [Windows Store][code]

Помощник за софийския градски транспорт. Бързо и лесно намирате точния час на пристигане на автобуса, тролея или трамвая. Можете да запазите любимите си спирки на всичките си устройства за най-бърз достъп. Удобна хронология, за да не се налада да търсите нещо повече от веднъж. Не се налага да попълвате досадната capcha.

 

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>